Magazin'Aşık Oldum' filmi ile hafızalara kazınan Şehnaz Dilan: Genç oyuncuların aldıkları paraları duyunca sinir krizi geçirdim
14 Nisan 2025 - 13:28 | Son Güncelleme:
'Aşık Oldum' filmi ile hafızalara kazınan Şehnaz Dilan: Genç oyuncuların aldıkları paraları duyunca sinir krizi geçirdim
1

Bir döneme damga vuran Yeşilçam oyuncusu Şehnaz Dilan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Şıklığı ve enerjisiyle dikkat çeken Dilan, sevenleriyle ayaküstü sohbet etti.
14 Nisan 2025 - 13:28 | Son Güncelleme:
2

Tiyatro kurduğunu belirten oyuncu, "Sanat hayatımdaki 39 yılı doldurdum ve Şehnaz Dilan Tiyatrosu’nu kurdum."
3

"Oyuncular hazır ve hepsi profesyonel. 23 Mayıs’ta Eskişehir’de tiyatromuzun oyunu ‘Oğluma Kız mı Yok’ sahne alacak" dedi.
4

'DUYUNCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM'
Dilan ayrıca yeni nesil oyuncuların aldığı ücretlere şaşırdığını da açıkladı:
"Bölüm başı 500 bin TL alan varmış! Ayda 2 milyon TL eder. Ben bunu duyunca adeta sinir krizi geçirdim."
5

"Ben o paraları hiç görmedim. Biz senelerimizi veriyoruz, bunlar nasıl bu paraları alıyor? Önümüze çıkan herkes oyuncu olmuş. Hiçbir oyuncu bu paraları hak etmiyor."
6

Şehnaz Dilan 'Aşık Oldum' filmi ile hafızalara kazınmıştı...