Atakan Özkaya'nın totemi şaşkına çevirdi! Her sabah 8 kez yapıyor
Uzak Şehir dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki genç oyuncu Atakan Özkaya, özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı. Barcelona hayalinden bahseden Özkaya, totemini de ilk kez anlattı.

Uzak Şehir dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki genç oyuncu Atakan Özkaya, özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı. Barcelona hayalinden bahseden Özkaya, totemini de ilk kez anlattı.

Kanal D'de pazartesi günleri ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Uzak Şehir dizisi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Uzak Şehir'de Kaya karakterini canlandıran Atakan Özkaya da merak edilen isimler arasında. Saba Tümer'in programına konuk olan Özkaya samimi açıklamalarda bulundu.

Mardin’de olmanın kendisine bambaşka bir his verdiğini söyleyen Özkaya, “Oranın gerçekleri, toprağı, insanı… Orada vakit geçirince başka bir konsantrasyon oluşuyor. İnsanların hayatlarını gözlemlemek bana çok şey katıyor” diyerek bölgeye duyduğu bağlılığı anlattı.

Oyunculuğa olan ilgisinin lise yıllarında başladığını söyleyen genç yıldız, “Lisedeyken Kuzey–Güney izliyordum, büyük bir Kıvanç Tatlıtuğ hayranıydım. Oyunculuk hevesi kendiliğinden doğdu” dedi.

Kardeşinin 6 yıldır İspanya’da yaşadığını belirten Atakan Özkaya, Barcelona hayalini de açıkladı: “Bir süre İspanya’da yaşamak istiyorum. Türkiye’yi bırakmak değil, iki şehirli bir hayat istiyorum. Bir ayağım Barcelona’da, bir ayağım İstanbul’da olsun.”

Son aşkında Barcelona hayali uğruna mesleğini bile bırakmayı düşündüğünü itiraf eden oyuncu, “Şansıma o da Barcelona’yı seviyordu. ‘Gerekirse oyunculuğu bırakır, Barcelona’da hamburgerci açarım’ dedim. Aşk bazen bir şeylerden vazgeçip bir şeyler kazanmak demek” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Aşk konusunda oldukça açık sözlü olan Özkaya, “Çok kişiye aşık olmadım, ama olduysam çok oldum. Yengeç burcuyum; aşkı büyük yaşamayı seviyorum” dedi.

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen Özkaya, maç öncesi totemlerini artık terk ettiğini belirterek, “Bıraktım totemleri, işe yaramıyorlar. Tek alışkanlığım sabahları yüzümü sekiz kere yıkamak” dedi.

