Bahar Şahin'den Şeyma Subaşı'na gönderme! 'Samimi bir tövbe sürecinden geçiyorum'

Oyuncu Bahar Şahin, uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınıp testi pozitif çıkan Şeyma Subaşı’nın açıklamalarını ti’ye aldı. Şahin, bir fotoğrafını paylaşarak üzerine düştüğü notla sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde ABD dönüşü havaalanında gözaltına alındı.

Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilip savcıya ifade veren Şeyma Subaşı, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU TESTİ POZİTİF ÇIKTI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen uyuşturucu soruşturmasında kan ve saç örneği veren Subaşı'nın, uyuşturucu testinin sonucu "pozitif" çıktı. Subaşı'nın test sonucunda; kokain ve metabolitleri Benzoilekgonin ile Metilekgonin bulunduğunu ayrıca ilaç etken maddelerinden Ketamin bulunduğu tespit edildi.

TÖVBE ETTİĞİNİ SÖYLEDİ
Öte yandan sonuçları çıkmadan uyuşturucu kullandığını itiraf eden Subaşı, sosyal medya hesabından bir video yayınladı.
Şeyma Subaşı, kendisiyle ilgili gündem sonrası yaptığı açıklamada şu sözleri kullanmıştı:
"Ben samimi bir tövbe sürecinden geçiyorum, geçtim ve geçeceğim. Kendimle alakalı, geleceğimle alakalı gerçekten kararları aldığım bir büyük dönemdeyim.
Yaptıklarımın hepsinden ben sorumluyum. Ama bundan sonrası yoluma sessizce, dürüstçe ve saygıyla devam etmeyi seçiyorum."

Test sonucu pozitif çıkan Subaşı'na göndermede bulunan oyuncu Bahar Şahin, türbanlı halini paylaşarak, "Samimi bir tövbe sürecinden geçiyorum." ifadelerini yazdı.

Şahin'in bu paylaşımı takipçilerinin dikkatini çekti.