Beşiktaş ekimde seçime gidiyor! Serdal Adalı’dan şaşırtan karar

Beşiktaş Yönetim Kurulu, camianın geleceğini yakından ilgilendiren kritik bir karara imza atarak Ekim ayında olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Serdal Adalı'nın seçimde yeniden aday olarak yönetimine yeni isimler dahil etmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüpte yönetim kurulu, camianın ve kulübün geleceğini yakından ilgilendiren kritik bir karara imza atarak olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldı.

Başkan Serdal Adalı'nın bugün yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek seçim sürecini ve yol haritasını tüm detaylarıyla değerlendireceği öğrenilmişti. Siyah-beyazlılar konuyla ilgili resmi açıklamada bulundu:
"8 Eylül 2026 tarihinde Tüpraş Stadyumu’nda bir toplantı gerçekleştiren Yönetim Kurulumuz, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapılması kararı almıştır.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 27 Eylül Pazar günü yapılacaktır. 27 Eylül Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 4 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecektir.
Ayrıca toplantıda, 1 Haziran 2025-31 Mayıs 2026 dönemini kapsayan Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirileceği tarih belirlenmiştir.
Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Eylül Cumartesi günü yapılacaktır. 26 Eylül Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 3 Ekim Cumartesi günü düzenlenecektir.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı ile Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı hakkında detaylı bilgilendirmeler, daha sonra ayrıca yapılacaktır.
Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Başkan Serdal Adalı'nın kongrede yeniden aday olacağı ve taze bir güvenoyu ile yola devam etmek istediği kaydedildi. Yeni dönem öncesinde idari yapılanmayı güçlendirmeyi hedefleyen Adalı'nın, mevcut yönetim kurulu listesinde önemli değişikliklere gitmesi ve ekibini yeni isimlerle takviye etmesi öngörülüyor.