Casus programıyla aldatıldığını öğrenmişti! Boşanan Beste Açar, yeni aşka yelken açtı

Telefonuna yüklediği casus programıyla 2022 yılında evlendiği Evren Bölek'in kendisini aldattığını öğrenen sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın evliliği olaylı bir şekilde boşandı. Yalnızlığı kısa süren Beste Açar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni ilişkisini ilan etti.

Usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, öze hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 2022 yılında evlendiği eşinin ihanetiyle yıkılan Beste Açar, evliliğini noktaladı. Açar, boşanmanın ardından yeni ilişkiye yelken açtı.

Beste Açar, ilk evliliğini şarkıcı Tayfun Duygulu ile yapmıştı. İkili, bir yıl sonra boşanmıştı. Beste Açar, ardından Onur Berberoğlu ile evlenip anne olmuştu.

Bu evliliğinde de mutluluğu bulamayan Açar, 2011’de Engin Havaron ile nikâh masasına oturmuş ve ikinci oğlunu dünyaya getirmişti. Beste Açar son olarak 2022 yılında Evren Bölek nikah masasına oturdu.

MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ
Ünlü çiftin mutlu başlayan evliliği kısa sürdü. Eşinin borçları nedeniyle zor günler geçiren Açar, bu süreçte maddi sıkıntıları aşabilmek için eski eşinden kalan evini bile satmak zorunda kalmıştı. Evliliğindeki sorunları aşamayan çift evlerini ayırdı.

CASUS PROGRAMIYLA İHANETİ ÖĞRENDİ
Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre, Beste Açar, eşi Evren Bölek'in telefonuna 'casus' program yükledi ve aldatıldığını o program sayesinde öğrendi.

İhanet şokuyla yıkılan Açar, hemen boşanma işlemlerini başlatarak eşiyle yollarını ayırdı.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI
Evliliği olaylı bir şekilde biten Beste Açar'ın yalnızlığı kısa sürdü.

"SENİNLE HER ŞEYE VARIM"
Yeni bir ilişkiye yelken açan Beste Açar, Instagram hesabından sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak "Seninle her şeye varım ben. Şükür" notunu yazdı.