Daha önce ihaneti affetmişti! Tuğçe Tayfur eşinden boşanıyor

Arabesk müziğin usta ismi Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur üçüncü evliliğinde de mutluluğu bulamadı. Tayfur, eşi Muhammet Aydın tarafından 3 kadınla aldatıldığı iddiasıyla boşanma kararı alan Tayfur, evliliğine bir şans daha vermişti. Son günlerde eşinin dükkanına düzenlenen operasyonla gündeme gelen Tuğçe Tayfur, boşanma kararı aldığını açıkladı.

Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Ferdi Tayfur'un kendisi gibi şarkıcı kızı Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yıllarda 3. evliliğini Muhammet Aydın ile yapan Tuğçe Tayfur'un ihanete uğradığı ileri sürüldü. Sorunları çözerek evliliğine devam eden Tayfur, istediği mutluluğu yakalayamadı.

2023 yılında nikâh masasına oturan çiftin evliliği, iddialara göre birden fazla ihanet nedeniyle sarsıldı. Tuğçe Tayfur, avukatı Cesur Tünç aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçede, eşinin farklı kadınlarla yaptığı yazışmaları ve birlikte çekilen fotoğrafları delil olarak dosyaya ekledi.

Dosyada yer alan bilgilere göre Muhammet Aydın’ın, Y.D. isimli bir kadınla Tuğçe Tayfur’un bir dönem sahibi olduğu kafede gizli buluşmalar yaptığı öne sürüldü. İkilinin mesajlaşmalarında, kameralara yakalanmamak için dikkatli olunması gerektiğine dair ifadelerin yer aldığı iddia edildi.

Boşanma davasında ayrıca Aydın’ın M.K. adlı başka bir kadınla yaptığı ileri sürülen cinsel içerikli yazışmalar ve Ö.T. isimli bir kadınla otelde buluştuğu iddiaları da bulunuyor. Dava, önümüzdeki günlerde mahkemede görülecek.

Çiftin hakkındaki boşanma ve ihanet iddiası kısa sürede magazin gündeminde geniş yankı uyandırırken Muhammet Aydın'dan açıklama gecikmedi. Sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan Aydın, hakkındaki ihanet iddiasını kesin bir dille yalanladı.

Tuğçe Tayfur boşanma davası açtığı eşi Muhammet Aydın'la Nişantaşı'nda görüntülendi. Karşısında basın mensubunu gören Tuğçe Tayfur muhabirler sohbet ederken Muhammet Aydın ise hızlı adımlarla uzaklaştı. Muhammet Aydın görüntülenmek istemeyince Tuğçe Tayfur da "Yaptıkları çıkmasın diye istemiyor. Aldatmalarından bahsediyorum. Barışma yok ama çaba var" diyerek tepki gösterdi.

Yaşadıkları sorunlarla gündemden düşmeyen çift evliliklerine bir şans daha verdi. Tuğçe Tayfur'un doğum günü için paylaşım yapan Muhammet Aydın "Ben seni sadece sevmedim. Sana ait olmayı seçtim" diyerek barıştıklarını ilan etti.

Tuğçe Tayfur ile evli olan Muhammet Aydın'ın sahibi olduğu mekana 'yüksek hesap' aldığı gerekçesiyle operasyon düzenlendi. Olay, 5 Haziran Cuma günü saat 19.45 sıralarında Beşiktaş Etiler Mahallesi’nde bulunan restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tahir E. (49), Mehmet Halil T. (28), Sinan A. (37), Recep A. (34), Ömer Y. (36) ve Kağan G. (41), arkadaşlık uygulaması üzerinden tanıştıkları kadınların kendilerini yemek yeme bahanesiyle restorana getirdiğini ve burada kendilerinden yüksek hesap talep edildiğini belirterek şikayetçi oldu.

Konuyla ilgili çalışma başlatan Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kadınların İrem H. (24), Negın A. S. (27), Selin G. (22), Yasemin A. (24) ve Beyza Gül T. (24) olduğunu belirledi. Kadınların işletme çalışanları Umut E. (27), Barış Ç. (43), Uğur K. (45) ve Ebubekir Ş. (28) ile anlaşmalı hareket ettiği öne sürüldü. Yapılan araştırmalarda olayı organize ettiği belirlenen Burak A. (38) ile Ferdi Tayfur’un damadı ve işletme sahibi olan Muhammet Aydın gözaltına alındı.

Olaydan 1 gün sonra görüntü incelemesi için işletmeye giden ekipler, restorandaki güvenlik kamera kayıt cihazının yerinde olmadığını ve kabloların söküldüğünü tespit etti. İşletme çalışanları cihazın arızalandığını ve tamire gönderildiğini öne sürdü. Kayıt cihazının teslim edilmemesi üzerine Muhammet Aydın hakkında 'Suç delillerini yok etme gizleme veya değiştirme' suçundan işlem yapıldı.

Son günlerde yaşadıkları sorunlarla gündemden düşmeyen Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın'dan kötü haber geldi. Daha önce evliliklerindeki sorunları çözen ikili boşanma kararı aldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tuğçe Tayfur "Muhammet Aydın'la olan evliliğimi bitirme kararı aldım. Her iki taraf için de hayırlısını diliyorum. İki kızımın en az zararla bu süreci atlatmasını istiyorum. Herkesten bunun için anlayış bekliyorum" dedi.