Dehşet zinciri! İsviçre’de eşini boğdu, Türkiye’ye dönüp annesini öldüresiye dövdü

Şanlıurfa’da 85 yaşındaki annesi İslim Yaprak’ı sopa ve yumruklarla darbeden İbrahim Yaprak tutuklandı. İsviçre’de eşini boğarak öldürdüğü gerekçesiyle yaklaşık 15 yıl hapis yatan Yaprak’ın, tahliye olduktan 10 gün sonra Türkiye’ye dönerek annesiyle yaşamaya başladığı öğrenildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinin Türkmenören Mahallesi’nde meydana geldi. İslim Yaprak, oğlu İbrahim Yaprak tarafından evinin bahçesinde sopa ve yumrukla öldüresiye dövdü.

Kanlar içerisinde kalan İslim Yaprak komşuları tarafından Bozova Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavi altına alınan yaşlı kadının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İsviçre’de eşini boğan ve bu olay nedeniyle yaklaşık 15 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliyesinin ardından 10 gün önce de Türkiye’ye gelip annesiyle yaşamaya başlayan İbrahim Yaprak, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bozova İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yaprak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ŞİDDET ANI KAMERADA
Öte yandan İbrahim Yaprak'ın annesini sopa ile dövdüğü anlar cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde İbrahim Yaprak'ın elindeki sopa ile annesine defalarca vurduğu, aldığı darbeler nedeniyle yaşlı kadının bitkin düştüğü görüldü.