Doğu Demirkol'dan çocukluk itirafı! 'Sattığım şeyi anlatırken utanıyorum'

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, çocukluk yıllarına ait bir anısını anlattı. İlkokul döneminde bir markette işe girdiğini belirten Demirkol, "Ne sattığımı anlatırken bile utanıyordum” sözleriyle dikkat çekti.

Başarılı komedyen Doğu Demirkol kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü isim son olarak çocukluk yıllarına ait anlattığı anısıyla dikkat çekti.

"ANLATIRKEN BİLE UTANIYORDUM"
Katıldığı bir şov programında konuşan Doğu Demirkol, Ankara’da akrabalarının yanında kaldığı dönemde bir markette çalıştırıldığını belirterek, “Beni markette tuvalet deliği kapağı satmaya koydular. İlkokuldaydım ve ne sattığımı anlatırken bile utanıyordum” ifadelerini kullandı.

O dönemde yaşadığı duyguları da aktaran Demirkol, ürünün başında kıpkırmızı şekilde durduğunu ve bunun kendisi için zor bir deneyim olduğunu söyledi.

"EGOM KÖRELSİN DİYE ÇOK UĞRAŞTI"
Kendisinin şımarık bulunduğu için böyle bir şey yapıldığını belirten Demirkol, “Galiba beni şımarık bulduğu için özellikle bunu yaptırdı. Egom körelsin diye çok uğraştı” dedi.