06 Ağustos 2025 - 13:50 | Son Güncelleme:
Galatasaray'dan kritik Davinson hamlesi! Yönetim harekete geçti!
1

Galatasaray’ın Osimhen ve Leroy Sane transferlerinde yüksek maaşlar ödemesi, takım içindeki diğer futbolcuların da zam talebine neden oldu.
06 Ağustos 2025 - 13:50 | Son Güncelleme:
2

Davinson Sanchez’in temsilcisiyle masaya oturan sarı-kırmızılılar, sözleşme yenileme konusunda prensip anlaşmasına vardı.
3

Buna göre 2 sene sözleşmesi bulunan ve kontratında 1 yıllık opsiyon yer alan Kolombiyalı stoperin mukavelesinin 2030’a kadar uzatılması konusunda el sıkışıldı.
4

3.2’den 4.5 milyon Euro’ya Cim-Bom’un başarılı futbolcusunun sözleşmesi uzarken, ücretine de zam yapıldığı ortaya çıktı.
5

Daha önce 3.2 milyon euro alan Davinson Sanchez’in ücreti 4.5 milyon euroya yükseltildi. Como’dan teklif alan 29 yaşındaki futbolcu böylece uzun seneler Galatasaray forması giymeye devam edecek.
6
