Gözaltı sonrası serbest bırakıldı: Şeyma Subaşı’ndan İstanbul paylaşımı

Ünlü isimlere yönelik uyuşturucu operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan fenomen Şeyma Subaşı, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Sosyal medyaya hızlı bir dönüş yapan Subaşı’nın İstanbul’dan paylaştığı kare dikkat çekti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 30 kişi hakkında gözaltı ve yakala kararı çıkarılmıştı.

SERBEST BIRAKILDI
ABD dönüşü gözaltına alınan fenomen Şeyma Subaşı adliyeye sevk edilmişti. Savcılıkta ifade veren Subaşı, nöbetçi hakimlikçe “yurt dışına çıkış yasağı” ve “adli kontrol tedbiri” uygulamasıyla serbest bırakılmıştı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan 35 yaşındaki ünlü isim, paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Instagram'da 2,8 milyon takipçisi bulunan Subaşı, yayımladığı hikaye ile dikkat çekti.

'İSTANBUL SEN EN GÜZEL ŞEHİRSİN'
Yurt dışı yasağı bulunan fenomen, İstanbul Boğaz'ından bir kareyi; ''İstanbul sen en güzel şehirsin'' notuyla sevenlerinin beğenisine sundu.