Hande Erçel İtalyan dergisi Grazia'nın kapağında!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Grazia İtalya dergisine kapak olan ilk Türk isim oldu. Güzelliği ve zarif tarzıyla objektiflere poz veren Erçel’in çekimleri sosyal medyada gündem yarattı.

Şimdilerde yeni dizisinin heyecanını yaşayan ve sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri olan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde ablası Gamze Erçel ile birlikte Milona Moda Haftası'na katıldı.

Farklı tarzıyla dikkatleri üzerin çeken Hande Erçel, kıyafetiyle sosyal medyaya damga vurdu.

Ünlü oyuncu şimdi ise başka bir haberle gündemde. Hande Erçel, Grazia İtalya dergisine kapak olan ilk Türk isim oldu.

Güzelliği ve tarzıyla herkesi büyüleyen Erçel’in kapak çekimi sosyal medyada şimdiden olay oldu.

Türkiye'de ‘Sen Çal Kapımı’, İtalya'da ise ‘Love is in the Air’ adıyla yayınlanan dizideki ‘Eda Yıldız’ karakteriyle Avrupa'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Erçel, dergiye şöyle konuştu:

"Şöhretin baskısını değil, sorumluluğunu hissediyorum. İnsanların hayatlarını bir şekilde etkilemek onlara ilham vermek bana güç veriyor” dedi.