Hesabı askıya alınmıştı! Giray Altınok'tan yeni açıklama

Kanal D ekranlarında yayınlanan The Traitors Türkiye'nin başarılı sunucusu Giray Altınok'un sosyal medya hesabı askıya alındı. Yaptığı paylaşımda yaşadığı duruma sitem eden Altınok, hesabına kavuştu.

Prens dizisindeki başarılı rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve aynı zamanda Kanal D ekranlarında yayınlanan The Traitors Türkiye yarışmasının sunucusu Giray Altınok'un sosyal medya hesabı kapatıldı. Kendi fotoğrafına gelen telif nedeniyle hesabı kapatılan ünlü isimden yeni açıklama geldi.

Senaryosunu Kerem Özdoğan ile birlikte yazıp, başrolünde oynadığı "Prens" dizisiyle yıldızı parlayan Giray Altınok, kendisi gibi oyuncu olan Cansu Diktaş ile 2018'de nikâh masasına oturmuştu.

Mutlu bir evlilik sürdüren çift, geçtiğimiz sene oğulları Emir'i kucaklarına almıştı. Türkiye’de son yıllarda dijital yayın dünyasının parlayan yüzlerinden biri olan Giray Altınok, paylaşımlarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor.

HESABI ASKIYA ALINDI
Ünlü isim son olarak talihsiz bir olay yaşadı. Altınok'un yüzbinlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı askıya alındı.

"KENDİ FOTOĞRAFIMA TELİF ATILDI"
Yaşadığı duruma isyan eden oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Dostlar selam. Kendi hesabım, Instagram tarafından kendi fotoğrafıma atılan telif yüzünden askıya alındı. Öyle birinin koltukta oturan fotoğrafıma telif atabiliyormuşsunuz haberiniz olsun."

"HESABIM AÇILIR MI BİLMİYORUM"
"Kendimin kendim olduğunu anlatmakta uğraşamayacağım için açılır mı ne zaman açılır bilmiyorum. Açılırsa görüşürüz artık. Çok soran olmuş, kimseyi engellemedim yani. Sevgiler..."

HESABI AÇILDI
Hesabının kapatılmasıyla kısa sürede sosyal medyada gündem olan Giray Altınok'tan yeni açıklama geldi. Hesabına kavuşan ve bu süreçte kendisine yardımcı olan isimlere teşekkür eden Giray Altınok "Geri geldim. Sağ olsun çiçek gibi benim ben olduğumu ispatlayıp kapanan hesabım açıldı" dedi.

