Melisa Aslı Pamuk'tan karnı burnunda pozlar! 'Hamilelik ona bir başka yakıştı'

2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk (32), Fransa’nın Lille takımında oynayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile bir süredir aşk yaşıyordu. Çift, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturmuş sonrasında Melisa Pamuk eşinin memleketi Trabzon'a gidip el öpmüştü. Daha sonra ise ünlü çiftin bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Melisa Aslı Pamuk, karnı burnunda pozlarını paylaştı.

2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ünlü oyuncu ve yıldız futbolcunun sessiz sedasız evlendiği ise geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medya hesabında soyadını değiştirmesi de hayranlarının gözünden kaçmamıştı.

Nikahtan kareleri yeni yeni takipçileriyle paylaşan çift, el öpme ziyareti için milli futbolcunun memleketi Trabzon'a gitmişti.

Yazıcı, eşi Pamuk'u da alıp Trabzon Çaykara'da bulunan baba evine gitmişti. Akrabaları gezerek el öpen çiçeği burnunda çift, Trabzon'un turizm merkezlerinden Uzungöl'e de giderek bol bol fotoğraf çektirmişti. Pamuk'un Trabzon'a uygun kıyafetler giymesi ve eşini ailesini ziyaret etmesi takipçilerinden tam not almıştı.

Gelen dizi ve film tekliflerini bebek beklediği için geri çevirdiği iddia edilen ve Bakü’deki bir tanıtım etkinliğinde giydiği bol elbiselerle karnını kamufle etmek istediği düşünülen ünlü oyuncu, hamileliğini ise geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı.

'ATEŞLİ ANNE UYARISI'
Sosyal medya sayfasından belirginleşen karnını paylaşan Melisa Aslı Pamuk; gönderisine "Ateşli anne uyarısı" notunu düşmüştü.

İlk kez anne olmak için gün sayan Melisa Aslı Pamuk, 5.6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından karnı burnunda yeni pozlarını yayınladı.

'İKİMİZ'
Kısa sürede 340 bin beğeni alan fotoğraflarına "İkimiz" notunu yazan ünlü isme; "Dünyanın en güzel annesi", "Allah analı babalı büyütsün" ve "Hamilelik bir insana anca bu kadar yakışır", "Hamilelik ona bir başka yakıştı" şeklinde binlerce yorum yapıldı.