Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'ın şirketinde kriz! Çek karşılıksız çıkınca alacak davası açıldı

Denizli’de yaş mama ve konserve üreticisi firma, ünlü oyuncu Yağmur Atacan’a ait şirketin 761 bin 510 liralık çekinin karşılıksız çıkması üzerine yasal süreci başlattı. Firma, ödemelerin yapılmaması nedeniyle alacak davası açarken, Atacan’a ulaşılamadığı belirtildi.

Denizli’de yaş mama ve konserve üretimi yapan bir firma, ünlü oyuncu Yağmur Atacan’ın sahibi olduğu şirketin aldığı ürünlerin ödemesini gerçekleştirmediğini belirterek hukuki süreci başlattı. Firma, son aylarda kendilerine verilen 761 bin 510 liralık çekin karşılıksız çıktığını duyurdu.

Denizli’nin Çivril ilçesinde faaliyet gösteren yaş mama ve konserve üreticisi ile Yağmur Atacan’ın sahibi olduğu evcil hayvan maması şirketi yaklaşık bir yıl önce ticari iş birliğine başladı. Son aylarda alınan ürünler için karşılık olarak şirket tarafından 761 bin 510 liralık çek teslim edildi.

27 Nisan 2025 tarihli çekin ödeme günü geldiğinde bankaya giden firma yetkilileri, çekin karşılıksız olduğunu öğrenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Firma, Yağmur Atacan ve şirket çalışanlarına ulaşmak için birçok kez deneme yaptı ancak başarılı olamadı.

Denizli merkezli yaş mama ve konserve üreticisi firmanın şikayeti üzerine başlatılan alacak davasının yargı süreci devam ediyor. Firma, yaşanan sorun nedeniyle hukuki yolları kullanmak zorunda kaldı.

Firma yetkilileri, yaşanan ödeme sıkıntısının çözümü için çeşitli girişimlerde bulunduklarını ancak olumlu sonuç alamadıklarını belirtti. Bu nedenle resmi süreç başlatılarak haklarını aramaya karar verdiler.

Finans Müdürü Sadri Porhan, Yağmur Atacan’ın sahibi olduğu şirketle yaklaşık bir yıldır ticari ilişki içinde olduklarını söyledi. Son 2-3 ayda alınan ürünlere karşılık olarak şirket tarafından verilen çeklerden birinin karşılıksız çıktığını ifade etti.

Porhan, “Henüz ödeme günü gelmemiş çeklerimiz de bulunuyor. Kendisiyle defalarca iletişim kurmaya çalıştık ama ulaşamadık. Sonuç olarak idari ve icra takibi başlattık” dedi.