Şarkılarıyla doksanlı yıllara damgasını vuran Ege'den eviyle ilgili itiraf!

90'lı yıllara damga vuran ve besteleriyle hafızalara kazınan Ege, bu hafta Evrim Akın'ın konuğu oldu. Ege yaptığı açıklamada eviyle ilgili itirafta bulundu.


Ünlü sanatçının yalnız yaşadığı ev 2 oda bir salondan oluşuyor. Salonda yüzlerce kitap bulunuyor.

Ünlü sanatçı Ege'nin evi hem kitaplarla hem tablolarla hem de müzik aletleriyle adeta bir sanatçı evi.

"Benim aklımda hiç hukukta olmak yoktu. Mahallede bizim semtteki çocuklar gitar çalıyordu. Her çocuğun ergenlikte enstrüman çalmasını öneririm."

'Yalan oldu' şarkısını anlatan Ege, "Söz müzik bana ait. 2012 yılında yazmışım ama unutmuşum şarkıyı. Ben dedim böyle bir şarkı yapmadım. Ne zaman yaptım hiçbir fikrim yok. O dönem herhalde ruh halim karışıktı." ifadelerini kullandı.

'22 YILDIR EV ARIYORUM'
Eviyle ilgili itirafta bulunan Ege, "Bir itirafta bulunayım. Ben buraya taşındığım an sevmedim ve 22 yıldır ev arıyorum. Ben ormana bakmayı daha çok seviyormuşum. Bu çevredeki en iyi evde oturuyorum. Sabah kalktığımda bir ormana bakar gibiyim." dedi.

'Delice Bir Sevda'nın hikayesini anlatan Ege, "Benim İstanbul'a geldiğimde yazdığım ilk şarkı Delice Bir Sevda. Hayatımda ilk defa kar görmüştüm. Bana çok ürkütücü gelmişti. Çok aşık olduğum bir kız vardı. Delice Bir Sevda'yı çok aşık olduğum bir kıza yazmıştım. Sonraki 3 albümü ona yaptım." ifadelerini kullandı.