Sinan Akçıl'dan merak uyandıran paylaşım! 'Bazı Marşlar Ajda'ya dinleterek başlar'

Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda duyurduğu Milli Takım marşı için çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü şarkıcı, hazırladığı besteyi bu kez Ajda Pekkan’a dinletti. O anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Akçıl’ın videosu kısa sürede gündem olurken, marşa dair ilk yorumlar da merak konusu haline geldi.

A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası yolunda tarihi bir zafere imza atmıştı. Play-off finalinde deplasmanda Kosova'yı Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 mağlup eden Ay-Yıldızlılar, 24 yıl sonra Dünya Kupası biletini almıştı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, galibiyetin ardından Milli Takım için bir Marş yazacağını açıklamış "Artık Marş savaşları başlasın." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda kişisel sosyal medya hesabından müjdeyi vermişti.

Akçıl, Milli Marş için stüdyoya girdiğini duyurmuştu.

'BU SABAH 8-9 GİBİ STÜDYODAN ÇIKTIM'
Şarkıcı geçtiğimiz aylardaki paylaşımında, "Bu sabah 8-9 gibi stüdyodan çıktım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar" demişti.

MARŞI HAZIRLADI
Stüdyodan çıktığını hayranlarına duyuran Sinan Akçıl, marşı hazırladığını da hayranlarına duyurmuştu.

AJDA PEKKAN'I ZİYARET ETTİ
Sinan Akçıl, bugün Ajda Pekkan'ı ziyaret etti. Ünlü şarkıcı, Ajda Pekkan'a yazdığı yeni marşı dinletti.

Akçıl, bir de paylaşım yaparak hayranlarına müjdeyi verdi. Akçıl paylaşımının altına ise, "Bazı Marşlar Ajda'ya dinleterek başlar:) Az kaldı... ❤️" ifadelerini kullandı.