Survivor'dan elenen Batuhan'dan ilk paylaşım! 2 ismi unutmadı

Survivor 2025 All Star'ın 21 Nisan'da yapılan eleme düellosunda yarışmaya veda eden isim Batuhan Gökgöz oldu. Sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yapan Gökgöz, iki arkadaşını anmayı ihmal etmedi.

Survivor'da 21 Nisan akşamı eleme düellosunda Sedat Kapurtu ve Batuhan Gökgöz karşı karşıya geldi. Gecenin sonunda oyunu kaybeden Batuhan, yarışmadan elenen isim oldu. Adadan ayrılırken gözyaşlarına hakim olamayan Gökgöz'den ilk paylaşım geldi.

Çılgın Sedat’a elenerek Survivor hayalleri yarım kalan Batuhan Gökgöz, yarışmadan elenmesinden günler sonra ilk paylaşımında duygularını dile getirdi.

"YERİ GELDİ AÇ KALDIM, TEK BAŞIMA SAVAŞTIM"
Batuhan, Instagram'daki gönderisine şu notu düştü: “Bu yol kolay olmayacaktı biliyordum. Yeri geldi aç kaldım, yeri geldi tek başıma savaştım… Ama asla vazgeçmedim. Elenmiş olmak, kaybetmek değildir. Bu sadece kısa bir ara, sadece yeniden doğuşun başlangıcı."

"BU HİKAYE BURADA BİTMEYECEK"
"Orada bıraktığım her anı, her mücadeleyi tek tek aklıma kazıdım. Bu hikaye burada bitmeyecek. Yarım kalan hesaplarım, tutulmamış sözlerim var. Geri döneceğim… Daha güçlü, daha hazırlıklı ve bu kez kimse beni durduramayacak. Çünkü bazı savaşlar sessizce kazanılır, ama dönüşler tarihe geçer."

"ACUN ILICALI'YA TEŞEKKÜR EDERİM"
"Sayın Acun Ilıcalı'ya bana bu tecrübeyi yaşattıkları için ayrıca teşekkür ederim. Tekrar görüşeceğiz, bu böyle yarım kalmayacak.''

YİĞİT VE YAĞMUR'U UNUTMADI
Batuhan, hikaye bölümünden de adaya veda ettiği düellodan bir kesinti yayınlayarak, yakın arkadaşları Yiğit Poyraz ve Yağmur Banda'yı etiketleyerek 'Güzel insanlar' mesajını yazdı.

Yiğit ve Yağmur, eleme düellosunda Batuhan'a en çok destek veren iki isim olmuştu.