Üzerine ağaç devrilmişti! Genç oyuncu İbrahim Yıldız yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

İstanbul Kartal’da devrilen bir ağacın altında kalarak ağır yaralanan oyuncu İbrahim Yıldız, 45 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. Sevenleri oyuncudan gelecek iyi haberi beklemeye devam ediyor.

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ ve ‘Duy Beni’ gibi yapımlarda rol alan İbrahim Yıldız, 15 Ağustos’ta Kartal’da devrilen ağacın altında kaldı. Dehşet dolu anlar yaşanırken, Yıldız yoğun bakıma kaldırıldı. Oyuncunun tedavisi günlerdir devam ediyor.

AĞACIN ALTINDA KALDI
Olay, 15 Ağustos günü saat 14.45 sıralarında Orta Mahalle Nur Sokak’ta meydana geldi. Plastik bir taburenin yola sürüklendiğini gören tiyatro ve dizi oyuncusu İbrahim Yıldız, tabureyi yakalamak için hamle yaptığı sırada, şiddetli rüzgar nedeniyle gövdesinden kopan ağacın altında kaldı.

KAN ÇAĞRISI YAPILMIŞTI
İbrahim Yıldız, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde ağır yaralandığı tespit edildi. Oyuncu için geçtiğimiz günlerde kan çağrısı yapılmıştı.

Paylaşımlarda şu bilgilere yer verildi: "İbrahim Yıldız için; 0rh+ trombosit kanı gerekiyor. Kan bağışı için Sümer Günay Kan Merkezi (Kartal Adliye Yanı) kullanılabilir. Her saat kan bağışı yapılabilir, ancak kan alımı 10.00-20.00 saatleri arasında yapılacaktır. Öğle arası, 15.00-16.00 saatleri arasında kan alınmayacaktır."

45 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA
Ambulansla hastaneye sevk edilen Yıldız, yoğun bakım ünitesinde tedavi edilmeye başlandı. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Yıldız, yaşam mücadelesindeki 45'inci gününe girdi.
