Yağmur Çevik anne oldu! Doğum pozlarına beğeni yağıyor

Sosyal medyada ürettiği içeriklerle geniş bir takipçi kitlesine ulaşan fenomen ve yorumcu Yağmur Çevik, bugün anne oldu. Suda doğum yapan Çevik'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma dakikalar içinde beğeni yağdı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı magazin haberleriyle tanınan ve sonrasında Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapan fenomen Yağmur Çevik bugün ilk bebeğini kucağına aldı.

Sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi bulunan Yağmur Çevik, ağustos ayında yaptığı paylaşımda anne olacağını duyurmuştu.

HAMİLE OLDUĞUNU DUYURMUŞTU
Duygularını dile getiren fenomen paylaşımına şu notu düşmüştü: "Hayat, bana her zaman sürprizlerle dolu olduğunu gösterdi, ama bu kez aldığım en güzel, en anlamlı sürprizi sizinle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum."

"HAYATIMIN YENİ BİR SAYFASI AÇILIYOR"
"Kalbimde büyüyen bu minik mucizeyle, hayatımın yeni bir sayfası açılıyor. Anne oluyorum ve bu sevinci, bu heyecanı, bu tarifsiz mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim. Her gün, içimde atan bir kalp olduğunu bilmek bana tarifsiz bir huzur ve sevgi veriyor."

"Bu yolculukta sizin desteğinizi hissetmek benim için çok kıymetli. Şimdi, birlikte beklediğimiz bu minik mucizeyi karşılamaya hazırlanıyoruz. Birlikte çıktığımız bu yolculuğa minik bir yol arkadaşı katılıyor. En küçük Yağmur Çevik üyesine merhaba diyelim."

İlhan ve Yağmur Çevik çifti yaptıkları cinsiyet partisinde bir erkek bebekleri olacağını öğrendi.

Bu süreçte sosyal medya hesabından sık sık hamilelik pozlarını yayınlayan Yağmur Çevik, bugün anne oldu.

Suda doğum yapan Yağmur Çevik sosyal medya hesabından doğum sancısı çektiği anları ve doğum anını paylaştı.

"HOŞ GELDİN GÖNLÜMÜN EFENDİSİ"
Çevik, paylaşımında "Hoş geldin gönlümün efendisi. Zor bir süreçti ama başardık. Canım doktorum Semra hocama ve ebe hemşiremiz Hürcan’a çok teşekkürler.. ama en büyük teşekkürler tabi ki sizlere" ifadelerini kullandı.

Anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan ikili, oğullarına Asil Han adını