Kültür - Sanat Game of Thrones’un 7. sezon fragmanındaki detay
Paylaş
Game of Thrones’un 7. sezon fragmanındaki detay

Games of Thrones dizisi hayranları, dizinin yayınlanmasına 2,5 ay kala yeni bölümlerde neler yaşanacağına dair öngörülerini paylaşmaktan çekinmiyor. Bu defa yedinci sezon fragmanında bir görüntü mercek altında. İşte dikkat çeken ayrıntı...

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi hayranları, geçen hafta yayınlanan yedinci sezon tanıtımını mercek altına aldı.

Sosyal medya ağı Reddit’te FacelessGreensear adlı bir kullanıcı, “Gece Kralı’nın gözü” fotoğrafına yakından bakarak, herkesten farklı olanı keşfetmeye çalıştı. Buna göre görselde, farklı objelerin yansıması göze çarpıyor.



Fragmanın sonunda yer alan göz görüntüsünü dondurup yakınlaştırınca iki farklı görüntü sezilebiliyor. Emin olmak mümkün olmasa da Gece Kralı’nın gözbebeğinin en üstünde çıkan çizgi, Duvar’ın tepesine benziyor. Gözün sol tarafında ise üç insan görüntüsü sezilebiliyor.



Bunların Ak Gezenler’e ait siluetler olması bir olasılık. Bu da yeni sezonda Ak Gezenler’in büyük bir olay için bir araya geleceklerine işaret olarak düşünülebilir. Bu küçük ipuçlarını bir araya getirince, yedinci sezonda “Gece Kralı’nın Duvar’ın yavaş yavaş yıkılışını izlemesine mi tanık olacağız?” sorusu akla geliyor.



Dizinin yedinci sezonu 16 Temmuz’dan itibaren ekrana gelecek.

Diziyle ilgili meraklı hayranların incelemelerinin yanı sıra dizi oyuncularının da Game of Thrones’un kaderiyle ilgili sözleri gündeme geliyor. Dizide Jaime Lannister karakterini canlandıran Nikolaj Coster-Waldau, dizinin her kahramanı gibi “Yeni sezonda neler olacak?" sorusuyla karşılaştı. Dizide kız kardeşi ile yaşadığı ilişki ve ona duyduğu ihtiraslı aşk ile gündemde olan Jaime Lannister, Cersei'yi karşılıksız sevdiğini söyledi.

Nikolaj Coster-Waldau’nun "Cersei’nin başka talibi yok" sözlerinin doğru olmadığını açıklaması, 7. sezonda yaşanacak yeni aşk gelişmelerinin haberi olarak yorumlandı.

Haberin Devamı