Kültür - Sanat Game of Thrones'a Bollywood'dan transfer
Paylaş
Game of Thrones'a Bollywood'dan transfer

Bollywood yıldızı Neil Nitin Mukesh, Game of Thrones'un altıncı sezonunda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Mukesh dizinin ilk Hindistanlı oyuncusu olacak

Hayranlarının altıncı sezonunun başlamasını sabırsızlıkla beklediği TV dizisi ‘Game of Thrones’ta yeni bir transfer var. Bu kez Hindistanlı bir oyuncu, Bollywood’dan Neil Nitin Mukesh dizinin kadrosuna dahil oluyor. Mukesh’in soylu bir karakteri oynaması bekleniyor. Daha önce pek çok Hint filminde rol alan 33 yaşındaki Mukesh, bir aile dramı olan ‘Prem Ratan Dhan Payo’daki aksiyon sahneleriyle aksiyon sahneleri yönetmeni Greg Powell’in dikkatini çekmiş. Mumbai Mirror’ın haberine göre ‘Avengers: Age of Ultron’ ve ‘Fast and Furious 6’ gibi filmlerdeki işleriyle bilinen Powell, Mukesh’i diziye tavsiye eden isim. Yerel gazeteye konuşan Mukesh, “Greg PRDP’deki iki kılıç dövüşü sahnesini yönetmişti. Bu sahneler için bir aydan uzun bir süre eğitim almıştım. Gösterdiğim gayretli çalışmadan etkilenmiş görünüyordu ve birkaç ay önce de teklifi yaptı” dedi.

Kendisi de bir Game of Thrones hayranı olan Mukesh’in dizideki favori karakterlerinin Khaleesi, Jon Snow ve Tyrion Lannister.

Haberin Devamı

Radikal