Futbol Gareth Bale, Real Madrid'te oynamaktan mutlu değil
Paylaş
Gareth Bale, Real Madrid'te oynamaktan mutlu değil

Lige kötü başlayan Real Madrid'te en çok eleştirilen isimlerden biri Gareth Bale. Zidane ikinci kez takımın başına geçtiğinden beri daha fazla forma şansı bulan Galli yıldız, kendisine yöneltilen eleştirileri 'adaletsiz' olarak niteledi ve mutsuzluğunu dile getirdi.

"Günah keçisiyim"

Haberin Devamı

Real Madrid'in lige 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik başlaması taraftarlarda memnuniyetsizlik yarattı. 3 maçta 2 gol 1 asistle oynamasına karşın son maçta kırmızı gören Gareth Bale, önceki senelerde sergilediği yetersiz performansından ve sık sık sakatlanmasından ötürü yine eleştiri oklarının hedefi oldu.

ESPN'nin yaptığı haberde Bale'ın "Bir günah keçisinden çok daha fazlası ilan edildiğimi görüyorum. Eleştirileri bir yere kadar kabul etsem de bu kadarı adaletli değil. Çok mutlu bir şekilde oynadığımı söyleyemem fakat ben bir profesyonelim. Bu yüzden kulüp ya da milli takım farkı gözetmeden her zaman elimden geleni yapıyorum" sözleri yer aldı.

"Huzursuzluk sürecek"

Real Madrid'teki geleceği içinse "Açık konuşmak gerekirse bu huzursuzluğun süreceğinden eminim. Sanırım bu durum Real Madrid'le oturup konuşmamız gereken bir şey. Bir şekilde sonuca varmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Teknik direktör Zinedine Zidane, transfer döneminde Gareth Bale'ın takımdan ayrılmasını beklediğini açıklamış ve onu bazı kamplara götürmemişti. Çin ekiplerinden Jiangsu Suning ile uzun süre görüşmelerini sürdüren Bale ve Real Madrid, ortak bir zeminde buluşamamıştı.