Türkiye (Son Dakika) Garson kılığına giren polis soyguncuları yakaladı

Garson kılığına giren polis soyguncuları yakaladı

Paylaş
Garson kılığına giren polis soyguncuları yakaladı

Tekirdağ’da kar maskeli ve silahlı olarak girdikleri şans oyunları bayisini soyan iki kişi İstanbul’da bir lokantada garson kılığına giren polis tarafından yakalandı

Marmara Ereğlisi ilçesinde geçen 19 Aralık akşamı Nuri Petek’e ait şans oyunları bayisine giren tabancalı ve kar maskeli iki kişi kasadaki paraları istedi.

Direnen Petek’i tabanca kabzasıyla vurarak etkisiz hale getiren soyguncular, kasada bulunan yaklaşık 5 bin lira para ile 35 bin liralık Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekiline ait bileti aldıktan sonra, plakasız siyah motosiklete binerek kaçtı.

Polis, ilçedeki tüm güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alarak, soyguncuların Onur K. ile Emrah D. olduğunu belirledi.


SIK SIK ORAYA GİTTİKLERİ TESPİT EDİLDİ



Polis, yaptığı çalışmada iki soyguncunun İstanbul’da bulunduğunu ve Şişli semtinde bir lokantaya sık sık yemek yemeye geldiğini tespit etti.

Tekirdağ’dan giden polisler lokantada garson kılığına girerken, bir ekip de lokanta çevresinde önlem aldı. Yılbaşı gecesi lokantaya gelen zanlılar Onur K. ile Emrah D., garson kılığına giren polisler tarafından yakalandı.

İk zanlının geçen Aralık ayında bir marketten aynı yöntemle 3 bin lira gasp ettikleri belirlendi.

İşyeri sahipleri de iki zanlıyı tespit etti.

Mehmet YİRUN-Özan TAŞOYAR / DHA

Haberin Devamı