Futbol Gary Medel, hocası Sinisa Mihajlovic'le kavga etti
Paylaş
Gary Medel, hocası Sinisa Mihajlovic'le kavga etti

Dün akşam İtalya Ligi Serie A'da Lecce, Bologna'yı ağırladı. Sezon başında Beşiktaş'tan Bologna'ya transfer olan Gary Medel de maçta forma giydi. Bologna maçı 3-2 kazanmasına rağmen Medel ve Bologna teknik direktörü Sinisa Mihajlovic arasında fiziksel temasa varan bir tartışma yaşandı.

Gary Medel ve Sinisa Mihajlovic, Lecce-Bologna maçında ciddi bir tartışma yaşadı. Fiziksel temasa varan tartışmanın sebebi ise Medel'in Lecceli bir oyuncuyla tartışarak oyundan atılma tehlikesi yaşamasıydı.

Haberin Devamı

Mihajlovic, oyuncusunun kırmızı kart görme ihtimaline sinirlenerek onu sertçe uyardı. Medel ise 'pitbull' lakabının hakkını verircesine hem rakip oyuncuyla hem de hocasıyla tartışmayı sürdürdü.

Mihajlovic'in kendisine verdiği sert tepkiye aynı sertlikte tepki veren Medel, ortalığın daha da gerilmesine neden oldu.

Mihajlovic ve Medel'in fiziksel temasının ardından diğer oyuncular ve Bologna teknik ekibi araya girerek her iki ismi de sakinleştirdi.

Medel, maçı 41. dakikada gördüğü sarı kartla tamamladı ve mucize eseri oyundan atılmadı.

Şilili oyuncu yakın zamanda maç sonunda tartıştığı bir taraftara ağzındaki sakızı çıkarıp fırlatmış ve yine gündeme oturmuştu.