Türkiye (Son Dakika) Gasp ve tecavüz şüphelisi çarpık diş yapısından yakalandı

Gasp ve tecavüz şüphelisi çarpık diş yapısından yakalandı

Paylaş
Gasp ve tecavüz şüphelisi çarpık diş yapısından yakalandı

Samsun'da kar maskesi takarak, av tüfeği ile etkisiz hale getirdikleri iki kadına tecavüz ettikleri ve yanlarındaki erkeklerin paralarını gasp ettikleri iddia edilen 2 kişi, mağdur kadınlardan H.Y.'nin ifadesi doğrultusunda, şüphelilerden çarpık olan diş yapısından yakalandı

Olay üç gün önce İlkadım İlçesi Çatkaya Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre erkekler G.K. (34) ve Ş.Ş. (48) ile kadınlar H.Y. (32) ve G.I. (21) eğlenmek için Çatkaya Mahallesi’ndeki ormanlık alana gitti. Bu sırada ormanlık alanda avlanmaya çıkan Sezer Y., iddiaya göre o sırada olay yerinde bulunan ve alkollü olduğu belirtilen Cevdet G.’yi yanına alıp yüzlerini kar maskesiyle kapatarak otomobilin yanına geldi. Tüfekle tehdit ettikleri 4 kişinin bin 100 lirasını gasp eden şüpheliler, daha sonra erkekleri etkisiz hale getirip 2 tecavüz ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

4 kişi jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Kadınlardan H.Y. jandarmaya verdiği ifadesinde, kendisine tecavüz eden kişinin kar maskesini araladığını ve üst dişlerinin çarpık olduğunu gördüğünü söyledi.

ÖNCE BİRİ, SONRA DİĞERİ YAKALANDI

Olayı soruşturan jandarma, iki gün önce şüphelilerden Sezer Y.’yi çarpık diş yapısından yakaladı. Jandarmadaki ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen şüpheli sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından cinsel saldırı, gasp, tahtit, 6136 sayılı silah kanununa muhalefet suçlarından tutuklandı.

Olayın peşini bırakmayan jandarma dün de olayın ikinci şüphelisi ve madde bağımlısı olduğu belirlenen Cevdet G.’yi gözaltına alhdı. Cevdet G. ifadesinde suçlamaları kabul ederek şunları anlattı:

"Sezer avlanıyordu. Benim yanıma geldi. Ben de alkollüydüm. Daha sonra arabayı gördük. İki erkek iki bayan vardı. Yüzümüzü kar maskesiyle kapatıp tüfeği Sezer’den alıp yanlarına gittik. Tüfeği doğrultup etkisiz hale getirip paralarını aldık. Daha sonra da kadınlardan birini ben diğerini Sezer aldı. Cinsel ilişkiye girdik."
jandamdaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Cevdet G. gasp, cinsel saldırı, 6136 sayılı silah kanununa muhalefet ve tehtit suçlarından bugün adliyeye sevk edildi.

TECAVÜZ VE GASP ZANLISI TUTUKLANDI

Samsun’da arkadaşıyla birlikte kar maskesi takarak, av tüfeği ile etkisiz hale getirdikleri iki kadına tecavüz edip yanlarındaki erkeklerin de paralarını gasp eden Cevdet G. jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Hakkında gasp, cinsel saldırı, 6136 sayılı silah kanununa muhalefet ve tehdit suçlarından bugün hakim karşısına çıkan Cevdet G. tutuklama kararının ardından cezaevine gönderildi.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)

Haberin Devamı