Gündem Gaspçı sahte polisleri cips yakalattı

Gaspçı sahte polisleri cips yakalattı

Paylaş
Gaspçı sahte polisleri cips yakalattı

3 gence kendilerini polis olarak tanıtarak cep telefonu ile paralarını gasbeden 2 zanlı, yera attıkları cips paketinden yakalandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, yollarını kestikleri 3 gence kendilerini polis olarak tanıtarak cep telefonu ile paralarını gasbeden 2 zanlı, olay yerinde bıraktıkları cips paketindeki parmak izlerinden teşhis edilerek yakalandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, polise başvuran M.O. (21), A.B. (20) ve M.K. (18), Örnekköy semti 6136/4. Sokak'ta kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişi tarafından gasbedildiklerini bildirdi.

Gençler, gece sokakta yürüdükleri sırada otomobilden inip yanlarına gelen sivil giyimli 2 kişinin, polis olduklarını söyleyerek kimlik kontrolü ve üst araması yaptıklarını, ardından da paralarını ve cep telefonlarını alarak uzaklaştıklarını anlattı.

YİYİP YERE ATMIŞLAR

Polis ekipleri, gençlerin verdiği bilgiler doğrultusunda, kendilerini polis olarak tanıtan kişilerin cips yediklerini ve paketini yere attıklarını belirledi.

Olay yerinde bulunan cips paketinde, hırsızlık, yankesicilik gibi suçlardan poliste kayıtları bulunan E.K. (26) ve H.A'nın (32) parmak izlerinin olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

E.K. Çiğli'de, H.A. Menemen'de yakalandı.

Şikayette bulunan gençler tarafından da teşhis edilen zanlılar, sorgularının ardından ''unvan gasbı, tehdit ve gasp'' suçlamalarıyla Karşıyaka Adliyesine gönderildi.

AA