Bilim - Teknoloji Gates, Noel Baba olursa...
Paylaş
Gates, Noel Baba olursa...

Bill Gates Noel Baba oldu, küçük bir çocuğun tüm istediklerini hediye etti. Tek bir istek hariç...

Ünlü web sitesi Reddit, kullancıları arasında hediye isteyen küçük çocuklara hediye gönderen "gizli Noel Baba" uygulaması başlatmıştı. Bu uygulama ile, çocukların hediye istek listesi yayınlanıyor, her gizli Noel Baba da bir çocuğa hediyelerini gönderme görevini üstleniyordu.

Haberin Devamı

Uygulamanın en şanslı çocuğu, Rachel isimli küçük bir kız çocuğu oldu zira gizli Noel Baba'sının Bill Gates olduğu ortaya çıktı. Rachel'ın hediye listesinde, bir oyuncak eşek, bir National Geographic imzalı kahve masası ve imkanı olmayan insanlara eğitim bursu veren bir yardım kuruluşuna bağış seçenekleri yer alıyordu. Rachel ayrıca bir de iPad istemişti. Bill Gates'in küçük kıza, iPad dışındaki tüm hediyeleri gönderdiği ortaya çıktı.

Rachel ise iPad alamadığı için üzülmediğini çünkü Bill Gates'in ona hediye göndermiş olmasının onu daha çok mutlu ettiğini söyleyerek son derece nazik bir cevap verdi. Fakat, eminiz ki, hediye kutusundan iPad çıksa Rachel çok daha mutlu olabilirdi. Gates'in hediye paketine en azından bir Surface tablet koymasını beklerdik. Neyse, artık sonraki Noel'e akıl edecektir...

Haberin Devamı

Resimlerle: Bill Gates'in en büyük 10 hatası!

Kaynak: CHIP Online