Gündem 'Gavat' gözaltılarına para cezası yağdı

'Gavat' gözaltılarına para cezası yağdı

Paylaş
'Gavat' gözaltılarına para cezası yağdı

Dün Adana Valisi'nin, kendisine yönelik protestolar sırasında 'Allah belanı versin diyen o gavatı getirin' demesi üzerine gözaltına alınan 10 kişiden 9'una para cezası verildi, diğeri de, hakkında adli işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Vali bugün yaptığı açıklamada ise kendisini protesto edenleri 'marjinal' olarak nitelendirdi

Atatürk’ün ölümünün 75. yılı anma töreni sırasında yaşanan gerginlikle ilgili 1 kişinin ifadesi alındı, 9 kişiye de Kabahatler Kanunu gereğince 182’şer lira para cezası uygulandı.

>> İŞTE DÜN YAŞANANLAR


>> GAVAT DİYEN VALİYE SORUŞTURMA

Haberin Devamı

>> VALİ COŞ'UN SON AÇIKLAMASI

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, dün Atatürk Parkı’ndaki Atatürk’ün ölümünün 75. yılı anma töreni sırasında, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş aleyhine slogan atan grup ile polis arasında çıkan arbedeyle ilgili çalışmasını sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında kimlikleri belirlenen 10 kişiden biri hakkında adli işlem yapıldı, bu kişinin emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hakkında idari işlem yapılan 9 kişiye de Kabahatler Kanunu gereğince 182’şer lira para cezası verildi.

İŞTE O ANLAR

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer13029","13029","201311","13029-79013.jpg");