Ekonomi Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste

Paylaş
Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Aracı ve komisyon ödemesini ortadan kaldıran Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Netkon İnşaat A.Ş. ve TUREP gibi dev firmaların güçlerini birleştirerek yurt dışındaki gayrimenkul sistemi modelini Türkiye’ye taşımalarıyla doğan Evkalade,gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin 7 bölgesindekien yeni kazanç ve yatırım fırsatı sunan iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olmaya aday olan Evkalade, güvenilir gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektöre yeni bir soluk getirmek için geri sayıma başladı.

KOMİSYON ALMIYOR, KOMİSYON VERİYOR

Konut sahibi olmak isteyen gayrimenkul alıcılarını inşaat ve proje firması ile arada emlakçı olmadan doğrudan buluşturan Evkalade,komisyon ve aracılık hizmet maliyeti ödemeyi ortadan kaldırarak, Türkiye’de bir ilk olarak gayrimenkul alıcılarına konut alımında %2’lik komisyon indirimide sunacak.

7/24 DANIŞMANLIK HİZMETİ

Uzman danışmanları tarafındantüm Türkiye’deki gayrimenkul alıcılarına 7/24 onlinedanışmanlık hizmeti verecekEvkalade,ziyaretçileriniaradıkları konut özellikleri doğrultusunda doğrudan mesaj yoluyla online bilgilendirerek, projelerden ve indirim fırsatlarından haberdar olmalarını da sağlayacak. Evkalade, ayrıca Türkiye genelindeki başka bir şehirde olan her hangi bir projeyi yakından görüp incelemek isteyen gayrimenkul alıcılarınaseyahat ve rehberlik hizmeti desunacak.

PROJELER ARASINDA KAYBOLMAYI ORTADAN KALDIRIYOR

Evkalade, sitesindeki kolay ve hızlı arama sistemiyle,gayrimenkul alıcılarına hayal ettikleri iş ve yaşam projelerininen güncel bilgilerini ulaştırıyor. Bu hizmeti içinherhangi bir ücretli abonelik talep etmeyen Evkalade,gayrimenkul alıcılarına, yüzlerce seçenek arasında kaybolmadan aradıkları özellikleri karşılayan en ideal projeye kolayca ulaşma imkânı sağlıyor.

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE YENİ BİR HİZMET

Yurt dışındaki gayrimenkul sistemi modelini Türkiye’ye taşıyan Evkalade Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Karan, gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama hizmetlerine yeni bir boyut kazandırmayı hedeflediklerini belirterek Evkaladeile ilgili, “Emlak sektöründe edindiğimiz tecrübeler ışığında gayrimenkul alıcılarının yeni konut projelerine ulaşmada zorluklar yaşadığını gördük. Türkiye genelindesatışta olan yeni iş ve yaşam konut projelerinin bilgi kirliliği olmadan,bir arada sunulduğu bir hizmet ortaya koymakiçin çalışmalarımıza başladık” açıklamalarında bulundu.

Evkalade’nin gayrimenkul alıcılarını hayal ettikleri projelerle buluşturacağının altını çizen Karan, şunları söyledi: “Teknik alt yapısı ile gayrimenkul alıcılarının aradıkları kriterlere uygun konut projelerinden güncel ve hızlı bir bicimde haberdar olmalarını sağlayacak bir platformdur.Evkalade, ayrıca gayrimenkul alıcılarının herhangi bir aracılık hizmet bedeli ödemeden, üstelik indirim komisyonu da alarak aradıkları konuta sahip olmalarınısağlayan bir hizmettir” diyen Karan, Evkalade’nin çok yakın zamanda konut sahibi olacakların ve proje firmalarının hizmetine açılacağını söyledi.

Haberin Devamı