Türkiye (Son Dakika) Gazeteci Levent Gültekin saldırıya uğradı

Gazeteci Levent Gültekin saldırıya uğradı

Paylaş
Gazeteci Levent Gültekin saldırıya uğradı

Gazeteci Levent Gültekin, bir televizyon programının canlı yayınına katılmak üzere gittiği Bakırköy'deki televizyon binası önündeki grup tarafından saldırıya uğradı. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren Gültekin, ifadesinde kendisine saldıranları tanımadığını ve onlardan şikayetçi olduğunu söylerken, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin adli soruşturma başlatıldı.

Gazeteci Levent Gültekin Bakırköy'de bir grubun saldırısına uğradı. Bir televizyon programının canlı yayınına katılmak üzere gittiği Bakırköy'deki televizyon binası önünde saat 19.30'da yaklaşık 20 kişinin Gültekin'e tekmelerle saldırdığı öğrenildi. Bildirilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Canlı yayındaki Levent Gültekin'in program sonrası ifadesine başvurulacağı belirtildi.

Haberin Devamı

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Başından geçenleri anlatan Gültekin, "Burada yürüyordum kanala doğru, iki kişinin beni izlediğini fark ettim. Kanala hızla adım atamaya başladım, onlar da koşamaya başladılar. Onların koştuğunu görünce şaşırtayım diye geri döndüm. Bu sefer arkadan 10 kişinin geldiğini fark ettim. Bu tarafa döndüm bir 10 kişinin buradan geldiğini fark ettim. Aynı anda 4 koldan saldırdılar. Kendimden daha çok ülke için üzülüyorum. Bu hale gelmemesi lazım. Birbirimizin görüşüne hukukuna saygı göstermemiz gerekiyor." dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Televizyon programına katıldıktan sonra Gültekin, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Gültekin, ifadesinde kendisine saldıranları tanımadığını ve onlardan şikayetçi olduğunu söyledi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin adli soruşturma başlatıldı. Polis, kamera görüntülerini incelenerek saldırganların kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

Haberin Devamı

DHA