Gündem Gazetecilere 'acemi kasap' şakası

Gazetecilere 'acemi kasap' şakası

Paylaş
Gazetecilere 'acemi kasap' şakası

Gaziantep'te eline ve kolunu sarıp hastaneye gelen kişi, çıkışta gazetecilere şaka yaptığını söyledi

Gaziantep’te, Kurban Bayramı telaşı, sabah erken saatlerde kılınan bayram namazının ardından başladı. Bayramın ilk günü kurbanlık keserken kendisini yaralayan acemi kasapların yanı sıra, televizyona çıkmak için kurban keserken yaralanmış gibi kolunu saran da oldu.

Haberin Devamı

Gaziantep’te bazı vatandaşlar yasak ve uyarılara rağmen kurbanlıklarını kenar semtlerde çocukların gözü önünde kesti. Çocukların merakla izlediği kesimlerin başlamasının ardından kendisini yaralayan birçok acemi kasap hastanelere koştu. Kurban kesim ve satış alanlarını ulaşmak isteyen birçok vatandaş, yollarda yoğunluk oluşturdu. Tıkanan yollar, trafik polislerinin müdahalesiyle açılırken, kimi vatandaş da kurbanlıklarını kendi araçlarında taşıdı. Hayvanları keserken zor anlar yaşayan ve çeşitli yerlerinden yaralanan vatandaşlar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

TELEVİZYONA ÇIKMAK İÇİN ACEMİ KASAP OLDU

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne gelen, elini ve kolunu saran 46 yaşındaki Mehmet Menderes Samancıoğlu, gazetecileri kandırmak istedi. Hayvan keserken kendisini yaraladığını öne süren Samancıoğlu, bir süre sonra hastaneden elini ve kolunu temizleyerek çıktı. Samancıoğlu, gazetecilerin ’Neden böyle bir şey yaptınız?’ sorusuna "Az önce elim sarılıydı, şimdi yok. Ben televizyona çıkma hastasıyım onun için yaptım. Ben kameranın olduğu her yerde varım. Ara sıra şaka yapar, insanları güldürürüm. Bugün Kurban Bayramı, insanların neşelenmesini istiyorum. Neşe katmak için böyle bir şaka yaptım"" diye yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Gaziantep’te öğle saatlerine kadar kendisini yaralayanların yaklaşık 200 olduğu ve sayının arttığı bildirildi.

DHA-AA