Mamak Gazi Üniversitesi ile Mamak Belediyesi ortak projede buluştu

Gazi Üniversitesi ile Mamak Belediyesi ortak projede buluştu

Paylaş
Gazi Üniversitesi ile Mamak Belediyesi ortak projede buluştu

Gazi Üniversitesi ile Mamak Belediyesi ortak projede buluştu

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi ile Gazi Üniversitesi arasında imar, kentsel tasarım, ulaşım, trafik, çevre, bilgi sistemleri, veri tabanlarının toplanması ve analizi konusunda 'Ortak Hizmet Projeleri Protokolü' imzalandı.
Mamak Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen protokol törenine, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nizami Aktürk, Gazi Üniversitesi Kent İçi Ulaşım Teknolojileri Erişebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) Müdürü Hayri Ulvi ve Kültür ve Turizm Bakanlık Müşaviri Ali Osman Koca ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Emirdoğan ile çok sayıda davetli katıldı. İş birliğinin Mamak'ta gerçekleşecek projelere önemli katkılar sağlayacağının altını çizen Başkan Köse, "Bilgi güçtür, bilgiye ulaşmanın en rahat sağlandığı yerler üniversitelerdir. Gazi Üniversitesi ile belediyemiz arasında yapılan bu protokolü bizler çok önemsiyoruz. Umarım hem belediyemiz hem de üniversitemiz şehrimiz açısından çok güzel projelere imza atar" dedi.
Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uslan da, Mamak'ta yapılacak çalışmalara protokolle destek verecekleri söyleyerek, "Mamak'ın gelişimi ve sosyal problemlerine çözüm üretmeyi hedefleyen bir ortaklıkla şehrimize hizmet edeceğiz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı