Türkiye (Son Dakika) Gaziantep'te indiği servis minibüsünün altında kalan 3. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti

Gaziantep'te indiği servis minibüsünün altında kalan 3. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti

Paylaş
Gaziantep'te indiği servis minibüsünün altında kalan 3. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir öğrenci indiği okul servis minibüsünün altında kaldı. İlkokul 3. sınıf öğrencisi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Gaziantep’in İslahiye ilçesi Cevdetpaşa Mahallesi’nde A.G. idaresindeki 27 K 8071 plakalı servis minibüsünden inen Cevdetpaşa İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ali Tatbak, servise yol vermek için yol kenarında bulunan kum yığının üzerine çıktı.

AYAĞI KAYDI

Minibüs hareket ettiği esnada ayağı kayan öğrenci, minibüsün altına girdi. Feci şekilde yaralanan Ali Tatbak, olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulansıyla İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gaziantep’e sevk edilen Ali Tatbak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SON KEZ EVİNİN ÖNÜNE GETİRİLDİ

Yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen Ali Tatbak’ın cenazesi, son kez evinin önüne getirildi. Oğlunun tabutunu gören Anne Necla Tatbak, fenalaştı. Acılı anne evin önünde bekleyen 112 Acil Ambulansıyla İslahiye Devlet Hastanesine kaldırılırken, minik Ali’nin cenazesi öğle namazından önce Sıddıka Tayyar Hatun Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından İslahiye Mezarlığı’nda defnedildi. Gözyaşları ve dualar arasında defnedilen Ali’nin ablası Rabua Talay, cenaze defini esnasında ayakta durmakta güçlük çekti.



SIRASINA RESMİ KONULDU

Cevdetpaşa İlkokulu öğretmen ve öğrencileri de feci kazada yaşamını yitiren arkadaşlarını andı. Tatbak’ın 3/A sınıfında oturduğu sırası boş bırakılırken, sırasının üzerine Ali Tatbak’ın resmi ve çiçek bırakıldı. Ali’nin sınıf öğretmeni Veli Dere, kazayı duyunca çok üzüldüğünü belirterek, "Ali sevimli bir öğrencimizdi. Allah rahmet eylesin, her ne kadar yaramaz olsa da onu çok seviyorduk. Ali’yi hiç unutmayacağız. Her zaman kalbimizde yaşayacak" dedi. Sınıf arkadaşları ise Ali’yi arayacaklarını belirterek, "O her zaman bizim kalbimizde yaşayacak" diye konuştu. Ali’nin sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve okul idarecileri, Ali Tatbak’ın mezarını ziyaret ederek, dualar okudu.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazanın ardından büyük şok yaşayan servis minibüsünün şoförü A.G. gözaltına alındı. Servis şoförü A.G.’nin, Ali’nin kaydığını görmediği söylediği öğrenildi. A.G.’nin sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı