Spor Gaziantepspor 3'te 3 yapmak istiyor

Gaziantepspor 3'te 3 yapmak istiyor

Paylaş
Gaziantepspor 3'te 3 yapmak istiyor

Teknik direktör Topçu: "Şu anda asıl konsantrasyonumuzu son 3 maçımıza veriyoruz"

Teknik direktör Mutlu Topçu, yaptığı açıklamada, geride kalan haftalardaki bazı karşılaşmalarda güçlerinin altında performans sergilediklerini söyledi. Ligin 10 haftasında 14 puan topladıklarını hatırlatan Topçu, "Bu, bizim açımızdan iyiydi. Açıkçası geride kalan haftaların geneline baktığımızda en çok Medicana Sivasspor maçından memnun olmadım. Diğer tüm müsabakaları ise kazanabilecek düzeydeydik" dedi.

Kaybettikleri veya berabere kaldıkları maçlarda puan alabilecek performans sergilediklerini dile getiren Topçu, her karşılaşmadan kendilerine ders çıkardıklarını vurguladı.
Topçu, her geçen hafta daha iyi olmaya çalıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu: "Kötü olduğumuz haftaları irdeliyoruz, iyi olduğumuz maçların ise üzerine koymaya çalışıyoruz. Şu an ligin 11. sırasındayız. Önümüzde 3 maç var ve bunların tamamını alabilecek düzeydeyiz. Tüm hesaplarımız da bu yönde. Bunu başarabilirsek ilk yarının bizim açımızdan oldukça iyi geçeceğine inanıyorum."

Devre arasında yapılacak çalışmaları da yürüttüklerini vurgulayan Topçu, "Şu anda asıl konsantrasyonumuzu son 3 maçımıza veriyoruz. Takım olarak önümüzdeki bu maçları kazanmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı