Türkiye (Son Dakika) Gaziantep'te bebeğini acımasızca döven Yunus Göç konuştu! İsyan ettiren sözler

Gaziantep'te bebeğini acımasızca döven Yunus Göç konuştu! İsyan ettiren sözler

Paylaş
Gaziantep'te bebeğini acımasızca döven Yunus Göç konuştu! İsyan ettiren sözler

Gaziantep’te Yunus Göç'ün 2 aylık bebeğini acımasızca dövdüğü görüntüler kamuoyunda infial yaratmıştı. Yunus Göç'ün tutuklanmasının ardından bebeği dövülen anne 'Bebeğim doğduğu günden beridir şiddet görüyordu. En ağır cezayı alsın hapse girsin.' demişti. Pişman olduğunu söyleyen acımasız baba konuştu. Öte yandan Gaziantep'teki bebeğin sağlık durumu ile ilgili yetkililerden son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

2 aylık bebeğini öldüresiye dövdüğü görüntüler ortaya çıkan cani baba Yunus Göç’ün emniyet ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde bebeği ağladığı için bir anlık sinirle darp ettiğini söyleyen Göç, suçlamayı kabul etti.

Haberin Devamı

Gaziantep’te 2 aylık bebeği dövdüğü görüntüler ortaya çıkan Yunus Göç, kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Göç, tutuklanarak cezaevine konuldu. Yoğun bakımda minik Cihan’ın tedavisi sürerken cani babanın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Yunus Göç'ün ifadesinde çocuğunu bir anlık sinirle dövdüğünü belirtirken suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.

ANNE KONUŞMUŞTU

Yaşadığı korku dolu anları anlaTan Semra Göç, 'Anahtarı çıkarıp delikten baktım. Çocuğun suratına avcunun içiyle vuruyordu. Nefes alamadım. Birden içeri daldım. Dövdüğünü anladığımı belli ettirmedim.' demişti. 'Bebeğim doğduğu günden beridir şiddet görüyordu. Ama inanamıyordum.' diyen Semra Göç 'En ağır cezayı alsın hapse girsin. Cezasını çeksin. Hiç çıkmasın oradan' diye konuşmuştu

Haberin Devamı

"BİR ANLIK SİNİRLE OLDU"

Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını ifadesinde belirten Göç, “Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

EŞİNE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç’ün kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Aile büyüklerinin araya girmesinin ardından Semra Göç, tekrardan evine dönüyor.. Anne Göç’ün eşine karşı 4 ay önce açtığı boşanma davasından 2 ay önce aile büyüklerinin araya girmesiyle vazgeçtiği öğrenildi.

'BEYİN KANAMASINDA ARTIŞ YOK' DENMİŞTİ

Doktoru, "Üniversite hastanesinde yapılan ilk müdahalede beyinde kanama tespit edilmesinin ardından yoğun bakım olarak bebek hastanemize sevk edildi. Beyin tomografilerinde beyin kanamasında bir artış görmediğimiz için şu an için cerrahi bir müdahale düşünmedik.

Sürece medikal tedavi ile devam ediyoruz. Beyin kanaması geçirdiği için bebeğin hayati tehlikesi de devam etmekte" açıklamasını yapmıştı.

"YOĞUN BAKIMDA HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR"

Yetkililer, "Yoğun bakımda tedavi görüyor. Bebeğin durumunda bir değişiklik yok. İlerleme olmadığı gibi gerileme de yok. Hayati tehlikesi devam ediyor" şeklinde açıklama yaptı...

Haberin Devamı