Türkiye (Son Dakika) Gaziantep'te düğünde ortalık karıştı

Gaziantep'te düğünde ortalık karıştı

Paylaş
Gaziantep'te düğünde ortalık karıştı

Gaziantep'’in Nurdağı ilçesinde düğün sırasında husumetli iki ailenin üyeleri arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 1'i ağır 9 kişi yaralandı. Kavga sırasında aile fertleri bir birlerine ait araçları yakmaya çalıştı, 1 kamyonet yanarak hasar gördü

İlçeye bağlı Kurudere Mahallesindeki Belediye Kullar Düğün salonunda karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki ailenin fertleri tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Kısa sürede büyüyen tartışma taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada E.Ö.Y., E.Ö.K., S.A.K., S.Ö.K., K.Ö.K, Y.A.Y., S.A.S., B.G.S. ve Y.Ö.S. çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ve özel harekat polisleri kavgayı güçlükle sonlandırdı.

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Nurdağı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra Gaziantep'teki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralılardan birinin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

ARAÇLARI ATEŞE VERDİLER

Kavgaya karışan taraflar daha sonra düğün salonu çevresinde birbirlerine ait araçları yakmaya çalıştı. Olayda yanan bir kamyonet kullanılmaz hale geldi.

Mahallede olayların büyümemesi için polis ve jandarma geniş güvenlik önlemi aldı. Kavga ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

DHA-AA