İslahiye Gaziantep’ten Gazze’ye tam donanımlı ambulans desteği

Gaziantep’ten Gazze’ye tam donanımlı ambulans desteği

Paylaş
Gaziantep’ten Gazze’ye tam donanımlı ambulans desteği

Gaziantep’ten Gazze’ye tam donanımlı ambulans desteği

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE(Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği (İDEA) tarafından Gazze’ye tam donanımlı ambulans bağışı yapıldı.
Merkezi İslahiye’de buluna Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği (İDEA) tarafından Gazze'ye gönderilmek üzere hazırlanan tam donanımlı ambulanslar Kızılay’a teslim edildi.
Filistin kurtulana kadar her şekilde Filistinli kardeşlerimize destek olmayı sürdüreceklerini ifade eden İslahiye Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği Başkanı Mustafa Yıldız, "Filistin'de insani bir dram yaşanmaktadır. Terör devleti İsrail Filistin halkına her türlü insanlık dışı uygulamayı reva görmektedir. Buna karşılık bizler de Filistin kurtulana kadar her şekilde Filistinli kardeşlerimize destek olmayı sürdürmeliyiz. Bu millet her zaman mazlumların yanında olmuştur. Yardım noktasında hiç bir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Ben tüm hayırseverlerimize ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Bizler İDEA olarak bağışçılarımızın ve hayırseverlerimizin desteği ile bundan böyle de her zaman Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı