Çay Gazinin madalyası eşine verildi

Gazinin madalyası eşine verildi

Paylaş
Gazinin madalyası eşine verildi

Gazinin madalyası eşine verildi

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde oturan merhum Kıbrıs gazisi Nusret Ayhan'a gönderilen Milli Mücadele Madalyası ve plaket, eşi Nurten Ayhan'a teslim edildi.

Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan ve bir süre önce vefat eden Kıbrıs gazisi Nusret Ayhan adına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) devleti tarafından gönderilen Milli Mücadele Madalyası ve plaketi eşi Nurten Ayhan'a teslim edildi. Gazi Nusret Ayhan'ın madalyası ve plaketi Cumhuriyet köyünde oturan Nurten Ayhan'ı evinde ziyaret eden Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu tarafından verildi. İlçe Jandarma Komutanı Murat Çakır, İlçe Özel İdare Müdürü Nurettin Arı, İl Genel Meclisi üyeleri AK Parti'li Ali Yakut ve Kadir Çetin ile Cumhuriyet köyü Muhtarı Erol Arslan ve gazinin yakınları da ziyarette yer aldı.

Gazinin eşi Nurten Ayhan, "Kaymakamımız ve ekibini evimde ağırlamaktan çok mutlu oldum. Rahmetli eşime verilen madalya ve plaketi ölünceye kadar saklayacağım. Çocuklarıma da vasiyet edeceğim. Teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı