Ekonomi Gaziosmanpaşa'ya 4.500 konutluk proje

Gaziosmanpaşa'ya 4.500 konutluk proje

Paylaş
Gaziosmanpaşa'ya 4.500 konutluk proje

İhlas Yapı Gaziosmanpaşa ile yeniden şehre açılıyor. İhlas Holding bünyesinde hizmet veren İhlas Yapı Gaziosmanpaşa Belediyesi ile birlikte kentsel dönüşüm projesinde yer alacak.

*İstanbul’da bugüne kadar Yenibosna, Beylikdüzü, Güzelce ve Ispartakule’de hem kendi adıyla hem de yüklenici firma olarak ürettiği konut inşaatlarıyla tanınan İhlas Yapı yıllar sonra yeniden İstanbul’un içinde konut üretecek. Firma, inşaatını988 bin metrekarelik alanda gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

*İnşaat, Karayolları ve Yenimahalle’yi içine alan bölgede hayata geçirilecek.

* Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı’na bağlı hizmet veren Gaziosmanpaşa İnşaat Yatırım Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile sözleşme imzalayan şirket, proje için üç milyon dolar ödeme yaptı..

*Şirket, bu proje üzerinde geliştireceği çalışmalar sonucunda maksimum % 40 inşaatı hak sahipleri ve belediye şirketine bırakacak. Kalan % 60 lık kısmın inşaatını ise İhlas Yapı değerlendirecek.

*Proje etaplar halinde gerçekleştirilecek.

*Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gaziosmanpaşa İnşaat Yatırım Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin birinci etaba ait araziyi teslim etmesi halinde 2014 yılının ilk altı ayında başlayacak.

Haberin Devamı

*Teslim edilen 350.000 metrekare alan üzerinde 4.500 konut ve ticari alanlar geliştirilerek yaklaşık bir milyar sekiz yüz altmış milyon dolar ciro planlandı.

http://emlakguncel.com.tr