Bilim - Teknoloji Gears of War 3 üç boyutlu olacak
Paylaş
Gears of War 3 üç boyutlu olacak

Microsoft'un en başarılı Xbox 360 oyunlarından Gears of War 3, hayranlarına üç boyut desteği sunacak. Epic Games tarafından geliştirilen oyun, 3D desteğiyle çok daha gerçekçi bir hal alıyor

Microsoft'un 2011 yılında çıkartacağı en başarılı Xbox 360 oyunu Gears of War 3 olacak. Bilim kurgu temalı first-person shooter türünde olacak oyun, üçüncü boyuta geçmeyi seven oyunculara güzel bir sürpriz sunuyor.

Haberin Devamı

Gears of War 3, istenirse 3D oynanabilecek. Epic Games tarafından geliştirilen Gears of War 3, 720p buffer üzerine iki imaj oluşturarak üç boyut desteği sunacak. Geliştiriciler şu an için elde edilen sonuçtan oldukça memnun. Karakterlerin derin detayları, ortam ve ambiyans üçüncü boyutla birlikte çok daha başarılı bir şekil almış.

Oyun geliştiricileri tarafından sunulan 3D desteği dışında, önümüzdeki günlerde Microsoft'un da yazılımsal güncellemeler sonucu daha başarılı bir üç boyut desteği sunması bekleniyor. Bir sonraki Xbox Development Kit'e bakıldığında daha fazla 3D desteğinin olacağını görmek mümkün. Gears of War 3, mevcut 3D desteğiyle birlikte 20 Eylül'de piyasada olacak.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı