Yaşam Gears of War 4 Oldukça İddialı Geliyor

Gears of War 4 Oldukça İddialı Geliyor

Paylaş
Gears of War 4 Oldukça İddialı Geliyor

Sonbahar aylarında çıkacak olan Gears of War 4 oldukça iddialı geliyor

Söz konusu Xbox olunca akla gelen ilk seri elbetteki Gears of War oluyor. Bugünek kadar dört oyunu yayınlanan Gears of Wars serisi, Xbox 360’ın en önemli pazarlama kozlarından biriydi. Büyük beğeni toplayan seri, Xbox tercih etmeyenlerin en çok özenerek baktıkları oyunların başında geliyordu. Serinin Xbox konsolları için öneminin farkında olan Microsoft, geçtiğimiz yıllarda serinin haklarını Epic Games’ten satın aldı.

Haberin Devamı

Microsoft bünyesinde yer alan oyun stüdyolarından biri olan The Coalition, yeni bir Gears of War oyunu geliştirmeleri için görevlendirildi ve böylece ortaya Gears of War 4 çıktı. Duyurulduğu günden beri Xbox One sahiplerinin düşlerini süsleyen yeni Gears of War oyunu oldukça iddialı geliyor. Xbox yöneticisi Aaron Greenberg, geçtiğimiz günlerde oyunun demosunu görme şansı yakaladığını ve gördüklerin adeta aklını başından aldığını söyledi. Sonbahar aylarında satışa sunulacak oyunun Xbox One’ın sunduğu imkanları en iyi kullanan oyun olduğunu söyleyen Greenberg, oyun mekaniklerinin çok daha gelişmiş olacağını belirtti.

Ayrıca Xbox yöneticisinin açıklamalarına göre oyunun Beta süreci de çok yakında başlayacak. Bu sürecin başlamasıyla birlikte oyun hakkında ilk objektif eleştiriler de gelmeye başlayacaktır. Ancak şimdilik Gears of War 4 hakkında duyduklarımız oyunun Xbox One’ın en önemli silahlarından biri olacağını gösteriyor.

Haberin Devamı