Advertorial Geleceğin Bankasıyla Bugünden Tanışmak İster misiniz?
Sponsorlu

Geleceğin Bankasıyla Bugünden Tanışmak İster misiniz?


Paylaş
Geleceğin Bankasıyla Bugünden Tanışmak İster misiniz?

Geleceğin Bankasıyla Bugünden Tanışmak İster misiniz?

83 TL'den başlayan taksitlerle masrafsız, komisyonsuz ve sigorta ücretsiz kredilerden yararlanmak için tıklayınız.

Tüm Kredi işlemlerinin internet üzerinde başlayıp, internet üzerinde bitirildiği ilk ve tek banka!

BankPozitif, bankacılığa yeni bir bakış açısı getirerek, bilgisayar başından kalkmadan Türkiye’nin en hızlı ve en kolay kredi hizmetini sunuyor. Teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak, sizi yormadan ve formaliteler ile uğraştırmadan bankacılık hizmeti vermeyi amaçlıyor. 2 yıldır tüm kredi işlemlerinin hiçbir şekilde şube ve çağrı merkezi gibi klasik kanallara ihtiyaç duymadan, sadece internet üzerinden tamamlanmasını sağlıyor. BankPozitif, Türkiye’de ilk ve tek olan bu kredi süreci ile o kadar pratik bir çözüm sunuyor ki, size sadece o para ile ne yapacağınızı düşünmek kalıyor!

Peki, BankPozitif’ten nasıl kredi kullanabilirsiniz?

İnternet sitesi üzerinden çok kısa bir başvuru formu dolduruyorsunuz ve başvurunuzun kesin sonucunu ön onay veya tekrar değerlendirme olmadan sadece 20 saniyede öğrenebiliyorsunuz. Kredinizin onaylanması durumunda; ödeme planınızı, kredinizin yatmasını istediğiniz banka hesabınızı ve belgelerinizi imzalatmak için randevu adres ve saatinizi belirliyorsunuz. Tüm kredi işlemlerinizi bilgisayarınızın başından kalkmadan, 4 dakika içerisinde tamamlayabiliyorsunuz.
Bankanın sizi ziyaretinin ardından, hiç bir formalite ile uğraşmadan, yine internet üzerinden paranız hesabınıza gönderiliyor.

Yıllık maliyet oranları için tıklayınız.

Detaylı bilgi için tıklayınız.