Eğitim - Kariyer ‘Geleceğin okulu’ öğrencilerini bekliyor

‘Geleceğin okulu’ öğrencilerini bekliyor

Paylaş
‘Geleceğin okulu’ öğrencilerini bekliyor

Eğitim 4.0 ile Endüstri 4.0 çerçevesinde fark yaratacak ve tam uyumla onu zenginleştirip yönetecek kuşaklar yetiştirmek amacıyla kurulan GEO Koleji, 2018-2019 eğitim öğretim yılında kapılarını açıyor

GEO Koleji’nin İstanbul Avrupa yakası Balmumcu, Anadolu yakası Ataşehir, Ankara İncek ve Antalya Konyaaltı’nda kampüsleri bulunuyor. 'Değerler, Okuryazarlık, Akıcılık ve Yeterlilik' başlıkları ile eğitim içeriğini oluşturan GEO Koleji, geleceğin teknolojisiyle kurulan GEO T-Lab, GEO Sınıf, GEO Hub mekanlarında üretime yönelik öğrenme ortamları sunuyor.

Haberin Devamı

EV ORTAMI KONFORUNDA ÖĞRENME

GEO’da, yabancı dil eğitiminde yaşam boyu okuryazar olmayı destekleyen, global bireylik rolünü deneyimletmeyi ön planda tutan bir yabancı dil içeriği bulunuyor. Bu kapsamda GEO Koleji’nin yabancı dil programına tüm disiplinler entegre edildi. Her GEO sınıfında mutfak ünitesi, koltuk, kütüphane ve proje masası bulunuyor. Modern sınıflarda eğitim almanın ayrıcalığını yaşayan GEO öğrencileri, ev ortamı konforuyla öğrenmenin keyfini yakalıyor.

GEO EĞİTİM BURSU

‘Eğitim Bir Gün Değil, Bugün Değişecek’ diyerek kendisini geleceğe uyum sağlayan bir nesli yetiştirmeye adayan GEO Koleji, farklı bir eğitim bursu fırsatı sunuyor.

Geleceğin kriterleri ile verilen GEO Eğitim Bursu’na başvuracak öğrencilerin öncelikle “Gelecekten beklentin nedir?” sorusuna cevap olarak kısa bir video çekmesi ve başarının ne demek olduğunu tarif eden kısa bir yazı yazması gerekiyor.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili detaylı bilgi, geokoleji.com/bursbasvurusu sayfasında yer alıyor.