Kumluca Geleceğin ormancılarından inceleme ziyareti

Geleceğin ormancılarından inceleme ziyareti

Paylaş
Geleceğin ormancılarından inceleme ziyareti

Geleceğin ormancılarından inceleme ziyareti

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - DÜZCE Üniversitesi Orman Fakültesi son sınıf öğrencileri Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencileri, Prof. Dr. Derya Eşen öncülüğünde Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. Orman İşletme Müdürü Faik Yılmaz, Derya Eşen ve öğrencilerine Yenicepınar yangını, Seylemit yangınları ve sonrası yapılan çalışmaları yerinde anlattı. Heyet daha sonra Olympos'ta oluşturulan yangın hafıza noktasını gezdi.

Kumluca Orman İşletme Müdürü Faik Yılmaz, "Misafir öğrencilerimize, Derya Eşen hocamıza yangınların meydana geliş şekli ve sebeplerini, yangın söndürmedeki teknik çalışmalarımızı, yangın sonrası ağaçlandırma çalışmalarımızı anlattık. Ayrıca Olympos'ta yangın ve sonrası çekilen fotoğrafların sergilendiği yangın hafıza noktasını gezdirdik. Öğrencilerimiz memnun ayrıldı" dedi.

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Derya Eşen de "Çok verimli bir gezi oldu. Öğrencilerimiz okulda öğrendiklerini sahada gördükleriyle pekiştirdi" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı