Gelendost Gelendost'ta AK Parti SKM açıldı

Gelendost'ta AK Parti SKM açıldı

Paylaş
Gelendost'ta AK Parti SKM açıldı

Gelendost'ta AK Parti SKM açıldı

Taner ERDEM/GELENDOST, (DHA) - ISPARTA'nın Gelendost ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açıldı.

AK Parti Gelendost SKM açılışına TBMM Başkanvekili AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Gelendost Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Sezgin, AK Parti ilçe teşkilatı ve halk katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, "Gelendost'ta TOKİ konutlarında ilk tapuları biz verdik. Sanayinin temellerini de biz attık. İnşallah 31 Mart'tan sonra da tamamlayacağız. Dönemimizde toplum yararını gözettik" dedi.

İl Başkanı Osman Zabun, "Allah bizi 31 Mart'ta ve sonrasında 5 yıl boyunca mahcup etmesin. Önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanımızın dediği yolda gönül belediyeciliği yaparak gönülleri kazanacağız" diye konuştu.

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, "İnanmak başarmanın yarısıdır, inanarak çıktığımız bu yolda 31 Mart'ta başarıyla buluşacağız" dedi.

Süreyya Sadi Bilgiç de Gelendost'tan zamanında adliyenin alındığını belirterek, bu yanlışı yapanların FETÖ'den alındığını söyledi. Gelendost'a yeniden adliyenin getirilmesi konusunda çalışacakları sözünü veren Bilgiç, doğalgazın da en kısa zamanda ilçeye getirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını anlattı. Bilgiç, kapalı sulama sisteminin Şarkikaraağaç'la birlikte Gelendost'a da yapılacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından SKM'nin açılışı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı