Gündem Gelin altınları alıp kaçtı

Gelin altınları alıp kaçtı

Paylaş
Gelin altınları alıp kaçtı

Gelin altınları alıp kaçtı

Rize'de Sabri Güven ile evlenen Hülya Güney, düğünden bir gün sonra 11 bin 500 lira değerindeki takıları alarak kaçtı. Polise başvuran damat şikayetçi oldu.

Kalkandere ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Sabri Güven, görücü usulü ile tanışıp nişanlandığı Hülya Güney ile 19 Nisan günü Rize'deki bir düğün salonunda dünya evine girdi. Düğünde bir hayli neşeli olduğu görülen 18 yaşındaki gelin Hülya Güney, aynı gece yorgun olduğunu söyleyerek eşiyle gerdeğe girmedi. Sabah makyaj yaptırmak istediğini söyleyen gelin, eşi ile birlikte kuaföre gitti. Eşine, kuaförün bulunduğu iş merkezi önünde kendisini beklemesini söyleyen gelin, ön kapıdan girdiği iş merkezinin arka kapısından çıkarak kayıplara karıştı.

İş merkezi önünde yaklaşık bir saat bekleyen Sabri Güven, daha sonra kuaföre çıkarak eşini sordu. Kuaföre hiç gelmediğini öğrendiği eşine de ulaşamayan Sabri Güven, eve dönünce düğünde takılan yaklaşık 9 bin 500 lira değerindeki altınlar ile 2 bin lira nakit paranın yerinde olmadığını fark etti. Bunun üzerine polise başvuran Sabri Güven, takılar ve parasını alan bir günlük eşinin kendisini dolandırdığını belirterek şikayetçi oldu. Yakınlarının da 4 gündür haber alamadığı gelin Hülya Güney, her yerde aranıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

Haberin Devamı