Magazin Gelinim Mutfak'ta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfak'ta gün birincisi kim oldu?

Paylaş
Gelinim Mutfak'ta gün birincisi kim oldu?

Bugün Gelinim Mutfak'tanın 276. bölümü ekrana geldi. Son bölümde gelin ve kaynanalar pırasa köftesi tarifi için yarıştılar. Gün sonunda ise bir çift birinci oldu. Peki gün birincisi kim?

Kanal D'nin sevilen yarışma programı "Gelinim Mutfakta"nın 276. bölümü bugün yayınlandı. Son bölümde yine heyecan doruktaydı. Nazlı-Beyza Bitmiş, Besime-Gülcan Ekinci, Güngör-Sevim Üzüm ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri pırasa köftesi tarifi için yarıştılar.

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 276. bölümde 6 puan alan Beyza gün sonuncusu oldu. Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Güngör Üzüm ve Gülcan Ekinci aldı. Çeyrek altın ise 18 puanla Gülcan'a gitti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gelinim Mutfakta 9 Nisan Salı günü yayınlanacak olan 277. Bölümün fragmanı yayında! Yarışmaya yeni katılan Güngör, mutfakta fırtına estiriyor!

Gelinim Mutfakta'ya bu hafta katılan yarışmacılardan Güngör, diğer gelinlere karşı oldukça sert bir tavır alıyor. Beyza ise bu duruma "patron" yakıştırmasıyla cevap veriyor. Ezgi, Besime Hanım'ın puanlamasına yine eleştirel yaklaşıyor ve puanlama sırasında tansiyon fazlasıyla artıyor. Nazlı Hanım ve Reyhan Hanım arasında kriz gittikçe büyüyor. Reyhan Hanım'ı kıskandığı iddia edilen kayınvalidenin sabrı tükeniyor ve isyan ediyor!

Haberin Devamı