Magazin Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 9 Nisan 2019 en düşük puanı kim aldı?

Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 9 Nisan 2019 en düşük puanı kim aldı?

Paylaş
Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 9 Nisan 2019 en düşük puanı kim aldı?

Gelinim Mutfakta 277. bölümü yayınlandı. Program biter bitmez gün birincisinin kim olduğu merak uyandırdı. En düşük puanı alan isim programı sıkı bir şekilde takip edenler tarafından araştırılıyor.

Gelinim Mutfakta'nın 9 Nisan Salı günkü yayınında Güngör, diğer gelinlere karşı oldukça sert bir tavır aldı. Beyza ise bu duruma "patron" yakıştırmasıyla cevap verdi. Ezgi, Besime Hanım'ın puanlamasına yine eleştirel yaklaştı ve puanlama sırasında tansiyon fazlasıyla arttı. Nazlı Hanım ve Reyhan Hanım arasında kriz gittikçe büyüdü. Reyhan Hanım'ı kıskandığı iddia edilen kayınvalidenin sabrı tükendi ve isyan etti.

Haberin Devamı

Tüm bu gelişmelerin ardından gün birincisi ve sonuncusu belli oldu.

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 277. bölümde 8 puan alan Ezgi gün sonuncusu oldu. Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Güngör Üzüm ve Gülcan Ekinci aldı. Çeyrek altın ise 17 puanla Güngör'e gitti.

278. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gelinim Mutfakta 10 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 278. Bölümün fragmanı yayında! Sevim Hanımın, Reyhan Hanıma zorla takmak istediği sarı peruk tartışma yaratıyor!

Ezgi, Sevim Hanımı peruk yüzünden eleştiriyor! Reyhan Hanımın, yeni yarışmacı Güngör hakkında söyledikleri tepki alıyor! Fatih Ürek, gelinleri günün yemeği konusunda eleştiriyor!