Magazin Gelinim Mutfakta kim elendi? Bu hafta kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi? Bu hafta kim birinci oldu?

Paylaş
Gelinim Mutfakta kim elendi? Bu hafta kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 215. bölüm bugün ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde gelinler "Bisküvili Muhallebili Balkabağı" için yarıştılar. Öte yandan yarışmada Sina ile Reyhan arasında gerilim yaşandı. Günün sonunda da bir gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi?

Kanal D'nin gündüz kuşağına damga vuran yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın 215. bölümü bugün yayınlandı. Hafta finalinde yarışmacılar "Bisküvili Muhallebili Balkabağı" için hünerleri gösterdiler.

Haberin Devamı

NELER OLDU?

Sina'nın hal ve hareket terazisi Reyhan'ı çok sinirlendirdi!

Sina program başında yaptığı davranış terazisini ortaya çıkardı. Reyhan Hanım ve Ezgi'nin masasına giden Sina terazinin nasıl çalıştığını anlattı. Bu tutumu Reyhan Hanım'ı çok sinirlendirdi ve kaynanalar odasında bu durumu tartışmaya açtı!

Gün sonunda ise eleme heyecanı yaşandı.

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'da bu hafta ilginç anlar yaşandı. Nezahat Hanım ve gelini Rümeysa programdan sağlık ve eğitimi gerekçe göstererek ayrılmak istediklerini belirttiler. Program sunucusu Fatih Ürek de bu isteği geri çevirmedi ve bu hafta Nezahat Hanım ve Rümeysa çifti elendiler. Aynı zamnda Rümeysa bu hafta birinci olarak 5 altın bileziğin de sahibi oldu.

Haberin Devamı