Magazin Gelinim Mutfakta’da kim elendi?

Gelinim Mutfakta’da kim elendi?

Paylaş
Gelinim Mutfakta’da kim elendi?

8 Şubat Cuma günü yayınlanan 235. bölümüyle Gelinim Muftakta haftanın finalini yaptı. Gün birincisi ve haftanın birincisinin de belirlendiği Gelinim Mutfakta’da en yüksek puanı alan isim bileziklerin sahibi oldu. Gelinim Mutfakta 8 Şubat’ta yayınlanan bölümünde kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? İşte merak edilen sorunların cevapları…

8 Şubat 2019 Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 235. bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitledi. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan Gelinim Mutfakta’nın, son bölümünde heyecanlı ve gergin dakikalar yaşandı. “Haftanın birincisi kim oldu?”, “1 Şubat Gelinim Mutfakta kim elendi?” gibi sorular Gelinim Mutfakta takipçilerinin internette en çok aradığı kelimeler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta'nın 8 Şubat 2019'da yayınlanan 235. bölümünde Nurten – Kübra Baysal Besime-Gülcan Ekinci, Songül-Sina Malatya ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri "Çikolata soslu çaylı kek" için yarıştılar.

Fenomen programın finalinde 5 altın bileziğin sahibi 73 puanla Sina Malatya oldu. Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 235. bölümünde haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda eden gelin 47 puanla Kübra Baysal oldu.